Autor: 021.rs

Novi Sad
02.08.2018.
11:20 > 12:20
Raskrsnica kod Banovine od danas, 2. avgusta do nedelje, 12. avgusta biće delimično zatvorena za saobraćaj zbog radova.
  • Stari

    03.08.2018 12:34
    021
    Da ste čitali vesti na ovome sajtu znali bi sve o čemu sada trućate. Ponekad treba nešto pročitati a ne ko magare u maglu. Treba biti malo samokritičan i uvideti greške kod sebe pa tek onda kriviti druge.
  • Banana

    03.08.2018 09:09
    Uskoro privatizovan JGSP
    A mogli su barem na stanicama da zalepe obaveštenje da građani znaju gde staju izmenjene linije.
  • aero casper

    02.08.2018 13:52
    prob'o...
    danas, nigde znaka kada se ide od uspenske crvke... probao okolo da dođem do modene, kad ono od pravca radničkog univerziteta putokaz ne dozvoljava da se ide napred u ulicu modene i ilije ognjanovića već samo polukružno ili desno ka varadinskom mostu... i onda kako pojedinci ne budu zbunjeni... mislim i za klisanski most su tek pre neki dan stavili putokaze u primorkoj ulici da su radovi na mostu u toku...
  • Slanina

    02.08.2018 13:26
    @ :(
    Gari, odakle si dosao ti tako pametan ovde? Nema ijekavice, zbunjen sam.
  • jova limanac

    02.08.2018 13:10
    Niti naši putari umeju da obeleže radove kako treba, niti naši vozači gledaju saobraćajne znakove. Postavljene su table i u Jevrejskoj i kod rešetkastog hotela koje upozoravaju na radove na putu i da je ulica prema mostu slepa, ali tako da morate baš da tražite taj znak da biste ga videli, a i kad ga vidite baš ništa vam ne govori da je ceo onoliki bulevar prekopan i zatvoren i kuda da idete da biste zaobišli radove... I tako sam danas za pola sata video barem stotinjak vozila kako se zaleću od Norka ka mostu, pa onda rade polukružno kad shvate da dalje ne može, bilo je tu i velikih međugradskih buseva... I bilo je ljudi koji su čekali bus na stajalištu kod podzemnog, pretpostavljam da se niko iz GSP-a nije setio makar rukom da ispiše na parčetu papira neko obaveštenje... A spomenute patrole nisam nešto primetio...
  • preciznost

    02.08.2018 13:04
    "Kroz raskrsnicu Bulevara Mihajla Pupina, Modene i Žarka Zrenjanina i dalje mogu da prođu vozila koja idu iz pravca Varadinskog mosta ka centru i u suprotnom pravcu"

    Pa ne mogu, (saobracajni) centar je kod Norka (ili istim pravcem malo dalje, kod Futoske) a bas taj je blokiran
  • :)

    02.08.2018 12:11
    Ih... Kao da je tesko zbuniti novosadske vozace. Njih zbuni i promena svetla na semaforu. Muka mi je svaki dan kada moram da sednem u auto u neko promentnije doba, smotusa na sve strane.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna